ŞEBNEM KESKİN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŞEBNEM KESKİN

:::::ŞEBNEM KESKİN FAN SİTESİ:::::::

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Şehrazat zor bir kadın

YazarMesaj
Admin
Admin

Şehrazat zor bir kadın Empty
MesajKonu: Şehrazat zor bir kadın   Şehrazat zor bir kadın EmptyÇarş. Ara. 17, 2008 9:18 pm

ŞEHRAZAT ZOR BİR KADIN!

BERGÜZAR KOREL, ŞEHRAZAT'IN ÇOK ZOR VE ÇOK PRENSİPLİ BİR KADIN OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Binbir Gecce dizisindeki Şehrazat rolüyle ünlenen Bergüzar Korel, canlandırdığı karakterle örtüşen yanlarının bulunduğunu ancak Şehrazat'ın çok daha zor bir kadın olduğunu söyledi. Şehrazat karakteriyle özdeşleştirilen, kendisi de bu karakterle örtüşen yanlarının olduğunu belirten Bergüzar Korel 'İlk başlarda 'bu tarz bir kadın nasıl davranmalı, tepkilerinin şiddeti ne olmalı' diye çok fazla düşünüyordum. Açıkçası Şehrazat kadar prensip sahibi, düzgün bir kadın modeli olmak zor. Örtüşen yanlarımız var tabii, ama dediğim gibi o çok daha zor bir kadın' dedi. Önceleri özel hayatında bu karakterin etkisinde kaldığını da itiraf eden güzel oyuncu 'İlk başlarda Şehrazat karakteri benim özel hayatımdaki duruşumu daha fazla etkiliyordu. O zamanlar ben Şehrazat'ı oynuyordum, şimdi ise Şehrazat'la oynuyorum' diye konuştu.

5 Haziran 2007 Salı 21:14
https://berguzarkorel.yetkinforum.com

Şehrazat zor bir kadın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» En iyi kadın oyuncu Bergüzar...
» Şehrazat 60 bin dolar
» Sıla mı Şehrazat mı ?
» Şehrazat görücüye çıktı
» Şehrazat'ın kafa karıştıran tatili