ŞEBNEM KESKİN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŞEBNEM KESKİN

:::::ŞEBNEM KESKİN FAN SİTESİ:::::::

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Aşkı kalbine iyi geldi

YazarMesaj
Admin
Admin

Aşkı kalbine iyi geldi Empty
MesajKonu: Aşkı kalbine iyi geldi   Aşkı kalbine iyi geldi EmptyÇarş. Ara. 17, 2008 9:34 pm

AŞKI KALBİNE İYİ GELDİ!

BERGÜZAR KOREL'İN ANNESİ HÜLYA DARCAN, 'TAN ESKİSİNDEN DE DAHA İYİ; AŞKI KALBİNE İYİ GELDİ DİYEBİLİRİM'

Emine Ün-Emre Kınay çiftinin dekorasyon mağazasının açılışına katılan Bergüzar Korel'in annesi Hülya Darcan, kızının sevgilisi Tan Sağtürk'ün sağlığıyla ilgili soruya, 'Tan çok şükür hastalığını atlattı ve eskisinden daha iyi oldu. Aşkı kalbine iyi geldi diyebiliriz, aşk nelere kadir. Tan çok iyi biri. Bana nesli tükenmişlerden gibi geliyor.

Çok saygılı, çok terbiyeli. Bambaşka biri. Aslında bu piyasanın insanı değil gibi. Onlar birbirlerini çok seviyor ve onların ki büyük bir sevda. Aileler de tanıştı ve biz de çok sevdik birbirimizi' dedi. Darcan, 'Kızlarımın ikisi de tam bir anne baba karışımı. Ama ben bazen Bergüzar'a bakıyorum ve 'bıyıklarını kesmiş Tanju' diyorum' diye konuştu.

8 Eylül 2007 Cumartesi 17:06
https://berguzarkorel.yetkinforum.com

Aşkı kalbine iyi geldi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dizi aşkı gerçek mi oldu ?
» İlk itiriaf geldi
» Beklediği haber geldi mi ?