ŞEBNEM KESKİN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŞEBNEM KESKİN

:::::ŞEBNEM KESKİN FAN SİTESİ:::::::

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ağlatan gece

YazarMesaj
Admin
Admin

Ağlatan gece Empty
MesajKonu: Ağlatan gece   Ağlatan gece EmptyÇarş. Ara. 17, 2008 9:38 pm

AĞLATAN GECCE!

ZEYNEP KOREL, BABASIYLA GEÇİRDİĞİ SON GÜNLERİ KALEME ALDI; BERGÜZAR KOREL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Babası Tanju Korel'in son 84 gününde yanında olan Zeynep Korel, babası ile geçirdiği son günlerini kaleme aldığı kitabın tüm geliri Bizim Lösemili Çocuklar vakfına bağışladı.

Kitap tanıtımında yapılan Tanju Korel ile ilgili slayt gösterisi, başta anne Hülya Darcan, Bergüzar-Zeynep Korel kardeşleri göz yaşları içinde kalmasına neden oldu. Zeynep Korel, 'Ben bir yazar değilim, amacım babamla yaşadığım o 84 günü insanlara anlatabilmek ve onu unutmadığımı gösterebilmekti. Bunu da başardım ve bu kitabı yazmakla hayatımda ki en güzel başarılardan birine ulaştım. Bu kitapta ayrıca babamın ve bir çok insanın yaşadığı ir hastalığı ve bu hastalğın zorluklarını da dile getirmek istedim. Umarım başarılı olmuşumdur' şeklinde konuştu.

Hülya Darcan ise 'Tanju bizim hayatımızda daima yer alacak' dedi. Gecede hayli stresli olduğu gözlenen ve konuşmaları sırasında parmağındaki yüzükle devamlı oynayan Bergüzar Korel ise, 'Ben hayatımda hiçbir zaman günlük tutmadım. Ben ablamın yaptığını yapamadım, onun kadar cesaretli olamadım. O büyük bir başarıya imza attı. Ben babamı asla ölmüş insan olarak görmüyorum. O daima bizimle birlikte ve bizi koruyor' şeklinde konuştu.

23 Eylül 2007 Pazar 11:51
https://berguzarkorel.yetkinforum.com

Ağlatan gece
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bergüzar'ı ağlatan dizi
» Binbir Gece polemiği
» Binbir Gece - Şehrazat Albümü