AYNI ŞEYİ YAPARDIM
‘BİNBİR GECCE’NİN YILDIZI BERGÜZAR KOREL, "ŞEHRAZAT TEKLİFİ KABUL EDEREK YAPMASI GEREKENİ YAPTI” DEDİ.
Gerçek hayatta Şehrazat’la iki ortak noktaları olduğunu söyleyen Berguzar Korel şunları söyledi:
- Şehrazat çok zor bir rol. Onunla birkaç benzerliğimizin dışında hiçbir ortak yanımız yoktu. O saçını topluyor, ben de toplu gezerim. Benim babam kanserden vefat etti, o da babasını kanserden kaybetmiş. Bütün benzerliğimiz buydu.
- Onur’un, Şehrazat’ın 150 bin dolar borç istemesine karşılık bir gece beraberlik teklif etmesi ve Şehrazat’ın merdivenlerdeki ağlama sahnesi var ya, işte o sahneler çok ağır geçti.
- Bu Şehrazat’ın hikayesi... Şehrazat söylemesi gerekeni söyledi ve yapması gerekeni yaptı. "Yanlış yaptı" diyenler çıkabilir. Ama ben şöyle düşünüyorum; ortada bir çocuk, bir evlat var. Ben bu duyguyu bilmiyorum ama benim de 5 yaşında bir yeğenim var. Evladım olsa ancak bu kadar sevebilirim. Yani yeğenime çok düşkünüm. Onun kılına zarar gelmesine dayanamam. Dolayısıyla benim, onun için yapamayacağım şey yoktur. Şehrazat her şeyi denedi. İnsanları aradı, iki kez kayınpederine gitti, bankaya gitti, şirketten borç istedi; olmadı! İnsanlar şunu söyledi; Neden çocuğunun hastalığını söylemedi... O zaman bu dizi olmazdı. Şunu da unutmayalım ki, böyle çok hikaye var. Kimisi bu teklifi kabul etmiştir, kimisi etmemiştir, kimisi çocuğunu söylemiştir. "Binbir Gece"nin hikayesinde söylememek tercih edilmiş, hikaye bunun üzerine kurulmuştur.
28 Kasım 2006 Salı 09:47