TİYATRO HAYRANI ÇIKTI
LİSE YILLARINDA BABASI TANJU KOREL İLE BİRLİKTE BİR DİZİDE YER ALARAK OYUNCULUĞA ADIM ATAN, KURTLAR VADİSİ IRAK FİLMİNDEKİ 'LEYLA' KARAKTERİ İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKEN BERGÜZAR KOREL, BİNBİR GECCE DİZİSİNDEKİ ŞEHRAZAT KARAKTERİ İLE İYİCE TANINDI.
Cnnturk’te yayınlanan bir programda konuşan Korel, çok istediği tiyatroyu bir türlü yapamadığını belirterek, usta tiyatroculara mesaj gönderdi.
'Bu kız Şehrazat'tan başka hiçbir şey oynayamaz' şeklinde düşünen insanlar olabileceğini ifade eden Korel, 'Eminim böyle düşünen insanlar var, ama ben dört gözle bekliyorum; iyi bir oyunda sahneye çıkmayı. Müzikalde oynamak istiyorum, keşke Türkiye'de müzikal yapılsa. Kesinlikle ben tiyatroda örneğin daha klasik bir tiyatro yapmak istiyorum. Gerçekten ben locaları olan, gerçekten insanların şık giyinip geldiği bir tiyatro sahnesinde oyun oynamak istiyorum' diye konuştu.
Tiyatroda yer almayı nasıl başaracağını bilmediğini ifade eden Bergüzar Korel, Birbir Gecce dizisinden sonra başka bir dizi projesinin kendisi için riskli olacağını anlattı.
Şehrazat'a çok zıt bir karakteri canlandırmak istediğini ifade eden Korel, 'İnsanlara sadece Şehrazat'ı oynamadığımı göstermek zorundayım gibi bir şey yok. Ama ben bir eğitim aldım. Ben okuldayken komedi oynayan bir oyuncuydum. İnsanlar şu anda düşündüğün zaman fiziğim itibariyle komedi nasıl oynar diyebilirler ama bir sinema filminde komedi oynamak istiyorum' dedi.
Bergüzar, gerekirse arkadaşlarıyla bir araya gelip kendi tiyatrolarını yapabileceklerini sözlerine ekledi.
Bugün
3 Temmuz 2008 Perşembe 19:01